Dispositivos e acessórios
Spicy Potatoes
Preparação 5min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
920 kJ /
220 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kofta Curry
1h 10min
Cucumber and Mint Raita
25min
Biryani
1h 25min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Traditional Samosa
1h 30min
Chicken Jalfrezi
1h
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5min
Vegetable Samosa Filling
30min
Vegetable Biryani
50min
Onion Bhaji
45min
Chicken Tikka
4h 10min