Dispositivos e acessórios
Spicy Potatoes
Preparação 5min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
920 kJ /
220 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Potato and Cheese Bites
2h
Sambhar
1h 5min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Chick Pea Curry
35min
Indian vegetable curry
50min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Chapatis
1h 30min
Vegetable Biryani
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Lamb Keema with Peas
1h