![Semolina dumplings with mushroom sauce Semolina dumplings with mushroom sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6EF13B41-1FC1-448B-BBDF-AD310985C262/Derivates/E4D40E21-5086-4162-BE4C-01D1714FBFB8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Proteína
- 15.5 g
- Hidratos de carbono
- 50.6 g
- Gordura
- 38.7 g
- Gordura saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1346 mg
Receitas alternativas
Semolina custard
20p
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40p
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Nenhuma avaliação
Warm beetroot dish
50 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min