Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter, cold, diced (2 cm)
- 50 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 80 g onions, cut in pieces
- 350 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
- 220 g water
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 dried bay leaf
Sauce
- 25 g unsalted butter, diced
- 25 g plain flour
- 150 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground white pepper, or to taste
- 80 g white asparagus, cooked, sliced (2 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1122 kJ / 267 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min
Ham and Mustard Toasts
3h
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Stuffed Picnic Loaf
4 Std. 50 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Nenhuma avaliação
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min