Dispositivos e acessórios
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
Preparação 35min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)80 g
-
water cold50 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
onions cut in pieces80 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)350 g
-
water220 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
dried bay leaf1
Sauce
-
unsalted butter diced25 g
-
plain flour25 g
-
milk150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground white pepper or to taste¼ tsp
-
white asparagus cooked, sliced (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1122 kJ /
267 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
HYGGE
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Hollandaise Sauce
15min
Beef Stroganoff
1h
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2h
Hollandaise Sauce
15min
Apple Marinade
10min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min