Dispositivos e acessórios
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Preparação 20min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
14 g
Energia
1398 kJ /
333 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
HYGGE
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Asparagus Risotto
45min
Tzatziki
20min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Spinach and Parmesan Soup
45min