Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1633 kJ / 391 kcal
- Proteína
- 33.9 g
- Hidratos de carbono
- 9.9 g
- Gordura
- 23.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1 Std.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef Goulash
2h 45min
Beef in Stout
1h 40min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 Std. 20 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min