Dispositivos e acessórios
Steamed Red Bean Rice Cake
Preparação 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
sweet red bean paste8 oz
-
whole milk divided11 oz
-
dried jujube fruits (red dates), halved8
-
dried apricots, pitted cut into pieces, plus extra (chopped) to sprinkle4 oz
-
glutinous rice flour4 ½ oz
-
white rice flour3 ½ oz
-
confectioners sugar plus extra to sprinkle1 oz
-
water35 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
43 g
Energia
8096 kJ /
1935 kcal
Gordura
14 g
Fibra
132 g
Hidratos de carbono
417 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Brioche
8h
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Cioppino
55min
Eggplant Sauté
30min