Dispositivos e acessórios
Blue cheese tofu dressing
Preparação 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Proteína
42.8 g
Energia
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Gordura
167.6 g
Fibra
36 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Sweet and sour tempeh
50min
Bang bang broccoli
3h 25min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu 'sour cream'
5min
Tofu scramble
25min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Cauliflower buffalo bites
35min