Dispositivos e acessórios
Blue cheese tofu dressing
Preparação 5min
Total 5min
1 Total recipe
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Proteína
42.8 g
Energia
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Gordura
167.6 g
Fibra
36 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Banana tofu ice cream
10min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Plant-based parmesan
5min
Tofu scramble
25min
Vegan Caesar dressing
5min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Bang bang broccoli
3h 25min
Cauliflower buffalo bites
35min