Versões compatíveis
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Proteína
- 20.8 g
- Hidratos de carbono
- 24.5 g
- Gordura
- 33.4 g
- Fibra
- 7.8 g
Receitas alternativas
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Miso soup
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Hearty lentil chilli
50 min
Soba noodle mee goreng
40 min