Dispositivos e acessórios
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.8 g
Energia
2070.1 kJ /
492.9 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
7.8 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan tiramisu
3h 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Yasai miso ramen
35min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Tofu scramble
25min
Chilli con tempeh
20min
Miso soup
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Vegan Caesar dressing
5min
Baked beans
13h 25min