
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Proteína
- 11.8 g
- Hidratos de carbono
- 71.4 g
- Gordura
- 121.7 g
- Fibra
- 23.6 g
Receitas alternativas
Prune jam
55min
Tomato ketchup
1h 10min
Mayonnaise
5min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Quick beetroot relish
40min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Falafel crackers
40min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Mushroom pâté
1h 15min
Wholegrain mustard
120h
Caramelised balsamic reduction
30min
Vegan butter
8h 5min