Dispositivos e acessórios
Roasted fennel dip
Preparação 5min
Total 35min
10 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
98.5 mg
Proteína
1.1 g
Energia
264.8 kJ /
63.3 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoked trout pâté
3h 15min
Banana and raspberry soft serve
5min
Harissa yoghurt dressing
5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Homemade toasted muesli
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min