Dispositivos e acessórios
Pulled BBQ jackfruit
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.9 g
Energia
511.5 kJ /
121.8 kcal
Gordura
2.6 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Plant-based parmesan
5min
Three-bean shepherd's pie
26h
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Hearty lentil chilli
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min