![Pulled BBQ jackfruit Pulled BBQ jackfruit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66DF1449-9A80-4437-8CC3-16DFC4B5409C/Derivates/a191e6a9-8b1d-4ab4-91c2-5008b389a9a0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 120 g red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g tomato paste
- 1 tsp red wine vinegar
- 2 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 20 g coconut sugar
- ½ tsp salt
- ½ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 dash liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
- 565 g canned jackfruit in brine, rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 511.5 kJ / 121.8 kcal
- Proteína
- 2.9 g
- Hidratos de carbono
- 20.4 g
- Gordura
- 2.6 g
- Fibra
- 3.6 g
Receitas alternativas
Lentil bolognese
30min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Hearty lentil chilli
50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Plant-based parmesan
5min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Chilli con tempeh
20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50min