
Dispositivos e acessórios
Pulled BBQ jackfruit
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
coconut sugar20 g
-
salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Nutrição por 1 portion
Energia
121.8 kcal /
511.5 kJ
Proteína
2.9 g
Gordura
2.6 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Fibra
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia