
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
800
g czarnej fasoli, z puszki z zalewą
ou 800 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki z zalewą - 200 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
ou 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) pokruszone - 500 g krojonych pomidorów, z puszki
- ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli (opcional)
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 156 kcal / 653.2 kJ
- Proteína
- 14 g
- Gordura
- 1.6 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Fibra
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zupa krem z ziemniaków i porów
1h
Orientalny krem z fasoli
30min
Zupa grzybowa z białą fasolą
35min
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45min
Zupa krem z ciecierzycy i kalafiora
45min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min
Zupa z papryki i parmezanu
20min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem z porów
30min
Zupa krem z ziemniaków
40min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem z pieczarek
20min