Dispositivos e acessórios
Pumpkin Kaya
Preparação 5min
Total 35min
2 jars
Ingredientes
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
11 g
Energia
2414 kJ /
577 kcal
Gordura
24 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
91 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Homemade Soy Milk
35min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Wholemeal Mantou
1h
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Homemade Pandan Kaya
55min