Dispositivos e acessórios
Sunday lamb roast
Preparação 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
854 mg
Proteína
78.3 g
Energia
4766.9 kJ /
1135 kcal
Gordura
84.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Udon with chicken and mushrooms
50min
Sicilian prawn salad
40min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Mediterranean octopus salad
40min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min