Sunday lamb roast
TM6 TM5 TM31

Sunday lamb roast

( Nenhuma avaliação )

Ingredientes

  • 6 anchovy fillets
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 40 g pitted green olives
  • 1 tbsp pickled capers rinsed
  • 20 g lemon juice
  • 20 g olive oil plus extra for drizzling
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • ½ tsp lemon myrtle (optional)
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to season
  • 100 g white wine
  • 2 carrots cut into slices
  • 2 brown onions cut into wedges
  • salt to season

Nutrição
por 1 portion
Energia
1135 kcal / 4766.9 kJ
Proteína
78.3 g
Gordura
84.6 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
31.9 g
Sódio
854 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas