Dispositivos e acessórios
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Preparação 15min
Total 20min
1 Total recipe
Ingredientes
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
3376.2 mg
Proteína
2.6 g
Energia
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Gordura
50.9 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
10.7 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Essentials
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Toasted Peanuts
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Pad kra pow
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Nasi Lemak
45min
Chicken Porridge
35min