Dispositivos e acessórios
Soy milk and Mantou buns
Preparação 1h 15min
Total 6h
8 portions
Ingredientes
-
dried soybeans100 g
Dough
-
oil plus extra to grease30 g
-
milk200 g
-
white sugar70 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baking powder2 ½ tsp
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt¼ tsp
Soy milk and steaming buns
-
water1250 g
-
grapeseed oil½ tsp
-
sugar to taste50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
111.9 mg
Proteína
13.1 g
Energia
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
56.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Homemade Soy Milk
35min
Soy milk
24h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Yam Rice
45min