Dispositivos e acessórios
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opcional) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
762 kJ /
182.1 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Chinese egg noodles
1h
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Cantonese Steamed Fish
40min