Dispositivos e acessórios
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opcional) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
762 kJ /
182.1 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Onsen Eggs
50min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Chinese Tea Eggs
1h
Mapo tofu
30min
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Singapore Laksa
55min
Buttermilk Chicken
1h 10min