Dispositivos e acessórios
Douhua (soybean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
17.2 mg
Proteína
3.6 g
Energia
198.3 kJ /
47.4 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Cereal Prawns
30min
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Superior Seafood Pot
Nenhuma avaliação
Japanese Ramen
1h 40min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min