Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1403 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 15 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 350 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Tuna Fishcakes
1 Std. 15 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 Std. 15 Min
Beef with Mushrooms
30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Meat Loaf
1 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Avocado Mayonnaise
10 Min
Ham and Onion Bread
30min
Cheeseburger Quiche
50min