Shallot Tarte Tatin
TM6 TM5

Shallot Tarte Tatin

4.5 (11 avaliações )

Ingredientes

Puff Pastry

  • 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • 40 g water, ice cold
  • ¼ tsp fine sea salt

Tarte Tatin

  • 680 g round shallots, unpeeled
  • water, boiling, for soaking
  • 2 Tbsp unsalted butter
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 2 Tbsp honey
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches ground black pepper

Nutrição
por 1 slice
Energia
1842 kJ / 443 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
33 g
Gordura
31 g
Gordura saturada
18 g
Sódio
380 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas