Dispositivos e acessórios
Shallot Tarte Tatin
Preparação 40min
Total 2h
4 slices
Ingredientes
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
380 mg
Proteína
5 g
Energia
1842 kJ /
443 kcal
Gordura
31 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1h 30min
Red Pepper Houmous
5min
Pitta Bread
2h
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Ciabattine
3h 30min
Masala Hake at 55°C
55min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Pear Frangipane
1h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h