Dispositivos e acessórios
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Preparação 10min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1793 kJ /
429 kcal
Gordura
30 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Fish and Herb Parcel
35min
Stuffed vegetables
1h 5min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Chickpea soup with spinach
40min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min