Dispositivos e acessórios
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Preparação 40min
Total 1h 10min
30 pieces
Ingredientes
-
eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)1 - 2
-
salt1 tsp
-
9 oz white balsamic vinegarbalsamic vinegar9 oz
-
brown sugar1 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste1 oz
-
sun-dried tomato, in oil cut into 30 strips15
-
feta cheese cut into 30 sticks8 oz
-
freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)30 pinches
-
green onions (opcional) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle6
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
119 kJ /
28 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Ratatouille
40min
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Patties
1h
Tuna Tapenade
5min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
White Bean Salad
5min
Beet Salad
15min