Versões compatíveis
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
ou 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 119 kJ / 28 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 2 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Funky Roasted Veggies
45min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Avocado Tuna Boats
30min
Jamie's Mulled Wine
35min
Huevos Rancheros
45min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min