Vegan "Crab" Cakes
TM6 TM5

Vegan "Crab" Cakes

3.8 (13 avaliações )

Ingredientes

"Crab" Cakes

  • 1 can chickpeas (15 oz can), liquid reserved
  • 1 nori sheet, crumbled, in pieces
  • 1 tbsp dried parsley
  • 2 tsp dried dill
  • 2 tsp Old Bay Seasoning®
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tsp vegan mayonnaise
  • 1 tsp lemon juice
  • 3 green onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 can hearts of palm (14 oz), drained
  • 1 ½ oz panko bread crumbs

Sriracha Vegan Mayonnaise

  • 3 oz vegan mayonnaise
  • 1 tbsp sriracha
  • vegetable oil, to fry
  • ground paprika, to sprinkle (opcional)
  • fresh dill, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Nutrição
por 1 piece
Energia
469 kJ / 112 kcal
Proteína
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gordura
6 g
Gordura saturada
0 g
Fibra
4 g
Sódio
547 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas