Dispositivos e acessórios
Vegan "Crab" Cakes
Preparação 35min
Total 1h 10min
10 pieces
Ingredientes
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (opcional) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
547 mg
Proteína
4 g
Energia
469 kJ /
112 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Vegan Pasta
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan Pesto
10 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Vegetarian Chili
50 Min