Dispositivos e acessórios
Vegan "Crab" Cakes
Preparação 35min
Total 1h 10min
10 pieces
Ingredientes
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (opcional) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
547 mg
Proteína
4 g
Energia
469 kJ /
112 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Smoky Black Bean Soup
35min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Peanut Milk
5min
Dairy Free Tzatziki
15min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Lentil Loaf
1h 10min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min