Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill, leaves only
- 100 g tortilla chips, vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1390 kJ / 333 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 39 g
- Gordura
- 16 g
Receitas alternativas
Baba Ganoush
1h
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Soy goulash with dumplings
1hod. 25min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min