Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3682 kJ / 879 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 72 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 29 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Basque Chicken
1h 10min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Salmon Soufflé
1h
Minestrone
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Veracruz Fish
30 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 Std. 40 Min
Lemon Tart
4 godz. 30 min