Dispositivos e acessórios
Steak Tartare
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26 g
Energia
1699 kJ /
406 kcal
Gordura
10 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steak tartare
10min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Cacio e Pepe
30min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Steak tartare
30min
Caesar Salad
30min
Tuna Tartare
40min
Salmon Tartare
10min
Pasta Fagioli Soup
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min