
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
ou 24 oz center cut bone-in pork loin trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili seeds removed if preferred (e.g. serrano) (opcional)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
ou 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 411 kcal / 1726 kJ
- Proteína
- 33.8 g
- Gordura
- 3.7 g
- Hidratos de carbono
- 55.2 g
- Fibra
- 9.7 g
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