Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
ou 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (opcional)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
ou 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1726 kJ / 411 kcal
- Proteína
- 33.8 g
- Hidratos de carbono
- 55.2 g
- Gordura
- 3.7 g
- Fibra
- 9.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Beef Jungle Curry
1h
Basque Chicken
1h 10 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Greek Style Pork Stew
1h
Chicken Marsala
40 min
Chicken Adobo
1h 25 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min