
Dispositivos e acessórios
Bananas with coconut cinnamon sauce
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
240.6 kcal /
1010.3 kJ
Proteína
1.9 g
Gordura
6.2 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Sódio
1.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia