Bananas with coconut cinnamon sauce

Bananas with coconut cinnamon sauce

4.3 6 avaliações
Preparação 5min
Total 30min
2 portions

Ingredientes

Cinnamon sugar
  • white sugar
    40 g
  • cinnamon quill (approx. 5 cm)
    1
Bananas with coconut cinnamon sauce
  • water plus extra to submerge bag
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
    2
  • virgin coconut oil melted
    ½ tbsp
  • rum (optional)
    2 - 4 tsp
  • coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
    ½ tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 240.6 kcal / 1010.3 kJ
Proteína 1.9 g
Gordura 6.2 g
Hidratos de carbono 42.8 g
Fibra 4.7 g
Gordura saturada 1.8 g
Sódio 1.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...