Dispositivos e acessórios
Bananas with coconut cinnamon sauce
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto bread rolls
1h 15min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Keto Mayo
10min
Sugar free strawberry jam
1h
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Flourless bagels
1h 40min
Coconut Butter
5min
Dairy and grain free wraps
45min
Almond milk
1h 5min
Coconut milk
5min