Dispositivos e acessórios
Bananas with coconut cinnamon sauce
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut Butter
5min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Spinach and Feta Muffins
30min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Brazilian cheese puffs
20min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Coconut Chai Green Smoothie
5min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Brazilian cheese puffs
20min
Keto Cheddar Biscuits
30min