![Bananas with coconut cinnamon sauce Bananas with coconut cinnamon sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF785204-7B7D-4B8E-A059-C741A5B21CE2/Derivates/48116143-b8f7-4486-a8b9-6a398d13b61a.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 42.8 g
- Gordura
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 1.2 mg
Receitas alternativas
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Sweet beet
10 Min
Cooking beetroot and corn
40 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Pot-set plain yoghurt
12h
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min