
Versões compatíveis
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Nutrição
- por 1 porcja
- Energia
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Proteína
- 65 g
- Hidratos de carbono
- 238 g
- Gordura
- 100 g
- Fibra
- 32 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Wegański placek (farinata)
1h 50min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1h 30min
Brownie fasolowo-daktylowe
2h
Wegańskie ciastka bananowe
1h 5min
Wegański mus z bananów i awokado
1h 10min
Kulki z amarantusa i kakao
1h 20min
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1h 50min
Wieloziarniste batony kakaowe
50min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45min
Krem czekoladowy z awokado
5min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3h 30min
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1h