Versões compatíveis
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Nutrição
- por 1 porcja
- Energia
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Proteína
- 65 g
- Hidratos de carbono
- 238 g
- Gordura
- 100 g
- Fibra
- 32 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 Std.
Pasta bezjajeczna
5min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 Std.
Tahini
10min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2h
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1h 10min
Brownie z czerstwego chleba
55min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Krem czekoladowy z awokado
5min