
Dispositivos e acessórios
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Preparação 15min
Total 40min
1050 g
Ingredientes
-
100 g orzechów laskowych, blanszowanych
-
10 g oleju rzepakowego
-
460 g białej ciecierzycy, z puszki odsączonej (2 puszki)
-
140 g syropu klonowego
-
60 g kakao
-
¼ łyżeczki soli
-
200 g mleka
Nutrição por 100 g
Energia
188.5 kcal /
789.1 kJ
Proteína
6.2 g
Gordura
9.5 g
Hidratos de carbono
22.7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
1.5 g
Sódio
207.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

KOLACJA DLA BLISKICH
9 Receitas
Polónia
Polónia