Dispositivos e acessórios
Pad kra pow
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2904.6 mg
Proteína
43.2 g
Energia
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Gordura
38.9 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Matt Sinclair
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min