Dispositivos e acessórios
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Blanched vegetables and vermicelli
-
water1500 g
-
vermicelli noodles85 g
-
bean sprouts100 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
-
Indonesian yellow spice paste110 g
-
chicken thighs bone in600 g
-
makrut lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste¼ tsp
Turmeric Chicken Soup
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves4
-
celery chopped, to garnish1 stalk
-
fried shallots to garnish
-
lime cut in wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
721.6 mg
Proteína
22.3 g
Energia
1638 kJ /
391.5 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Rendang
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Balado Eggplant
50min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ayam Paprik
30min