Dispositivos e acessórios
Chao qing cai (Chinese greens)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
320.6 mg
Proteína
1.9 g
Energia
156.3 kJ /
37.2 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken porridge with century egg
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Long Bean Rice
1h 10min
Hand Ripped Cabbage
20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir fried broccoli with carrot
15min