Dispositivos e acessórios
Chao qing cai (Chinese greens)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
320.6 mg
Proteína
1.9 g
Energia
156.3 kJ /
37.2 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Yasai Yaki
25 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min