Dispositivos e acessórios
Chao qing cai (Chinese greens)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
320.6 mg
Proteína
1.9 g
Energia
156.3 kJ /
37.2 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mapo tofu
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Chicken porridge with century egg
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Taiwanese three cup chicken
20min