Dispositivos e acessórios
Layered Salmon and Avocado Terrine
Preparação 25min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
937 mg
Proteína
20 g
Energia
1409 kJ /
340 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Pea Gazpacho
4h 15min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Roasted Tomato Tart
2h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Hot Artichoke Dip
30min
Chicken Liver Parfait
2h 40min