Dispositivos e acessórios
Layered Salmon and Avocado Terrine
Preparação 25min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
937 mg
Proteína
20 g
Energia
1409 kJ /
340 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon Tiramisu
6h 25min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Quick Cheese Soufflés
45min
Strawberry Bavarois
6h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min