![Rice and Parsley Stuffed Peppers Rice and Parsley Stuffed Peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7dd867fb-2286-466c-a459-f2fd09c64f28/Derivates/e10a97646cb61981d208c616fdac552985bddc3b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g brown rice
- 4 red peppers (approx. 250 g each)
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
- 12 pitted black olives, sliced
- 20 g fresh parsley leaves
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g white wine
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1436 kJ / 343 kcal
- Proteína
- 5.8 g
- Hidratos de carbono
- 59 g
- Gordura
- 6.8 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 683 mg
Receitas alternativas
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Watermelon Ice Lollies
12h 10min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
St Patrick's Day Smoothie
5 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min