Dispositivos e acessórios
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Preparação 15min
Total 2h 45min
5 portions
Ingredientes
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2251 mg
Proteína
39 g
Energia
3515 kJ /
840 kcal
Gordura
53 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meal Prep
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Fish Tacos
45min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Egg Puffs
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min