![Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2abbc3f2-ec64-47cb-af82-c671d6555bc7/Derivates/e3798ede-46b6-442d-8cb9-80a2bece4fac.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 oz water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 12 oz penne pasta, dried
- 8 oz cooked turkey meat, cubed or pulled
- 8 oz asparagus, cut in pieces (1 in.), woody ends removed
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- ¼ tsp dried chili flakes (opcional)
- ½ oz fresh parsley (leaves only)
- 2 oz olive oil
- 6 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz goat cheese, crumbled
- 2 oz baby arugula
- lemon zest, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2732 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 26 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1hod. 45min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
White Fish Salad
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mediterranean Chicken
35min