
Dispositivos e acessórios
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
Preparação 20min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
lemons 1 thin peel only, no pith and 2 oz juice reserved2
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
capers drained1 tbsp
-
broccoli florets (see Tip)12 oz
-
chickpeas rinsed, drained (approx. 15 oz)1 can
-
pita breads halved5
-
lettuce to serve
-
red onions (opcional) thinly sliced2 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
382 kcal /
1598 kJ
Proteína
13 g
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
56 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
954 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meal Prep
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos