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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 fresh jalapeño chili cut into pieces (1 in.)
- 4 oz red onions quartered
- 1 ½ oz spring onions cut into pieces (1 in.), divided
- 3 garlic cloves
- 1 oz fresh cilantro leaves and tender stems, cut into pieces (1 in.), plus extra, chopped, to garnish
- 1 oz olive oil plus extra to grease
- 2 ½ oz freshly squeezed lime juice divided
-
2
oz grapefruit juice
ou 2 oz orange juice - 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt divided
- 8 oz zucchini diced (1 in.)
- 8 oz yellow squash diced (1 in.)
- 8 oz mushrooms sliced
-
4
fresh salmon fillets skin on or skinless (7 oz each)
ou 4 salmon fillets skin on or skinless (7 oz each), fully defrosted - 17 ½ oz cherry tomatoes
- 2 oz tomato paste
- ¼ tsp fresh ground pepper
- 1 avocado (approx. 10.5 oz), diced
- 1 lime cut into wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 712 kcal / 2981 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Fibra
- 11 g
- Gordura saturada
- 9.4 g
- Sódio
- 1041 mg
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