Dispositivos e acessórios
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potato noodles (see Tips)180 g
-
hot water for soaking
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 - 5 cm
-
fresh shiitake mushrooms2
-
pork fillet cut into pieces50 g
-
vegetable oil1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tbsp
-
water60 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
3619.8 mg
Proteína
17.4 g
Energia
3596 kJ /
856.2 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
177.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Spring onion pork ribs
1h
Lemon Chicken
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min