![Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork) Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F688C2F6-86EC-46C4-B9C7-A6BA01DF7437/Derivates/32E3E72A-F786-406D-AF7F-B30980A9AC6C.jpg)
Versões compatíveis
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Proteína
- 17.4 g
- Hidratos de carbono
- 177.7 g
- Gordura
- 6 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 3619.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
San bei ji (three cup chicken)
35min
Dan dan mian (dandan noodles)
1u. 10min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Spring onion pork ribs
1h
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1u. 25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Nyonya Fish Maw Soup
1u. 10min
Korean beef bowl
1u. 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork belly ramen
4h 10min