Dispositivos e acessórios
Bananas with spiced caramel sauce
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Spiced caramel sauce
-
water1090 g
-
white sugar300 g
-
lemon juice1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
nutmeg3 pinches
-
cardamom pod crushed5
-
natural vanilla extract½ tsp
-
star anise1
-
white vinegar1 tbsp
Bananas
-
bananas (small) or 6 medium bananas12
-
salted butter cut into pieces1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49.7 mg
Proteína
4 g
Energia
2693.8 kJ /
643.8 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
155.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Caramel syrup
25min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Coconut Jelly
3h 15min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min