Xi hu niu rou geng (beef broth)

Xi hu niu rou geng (beef broth)

4.3 28 avaliações
Preparação 25min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • beef fillet partially frozen, then cut into thin slices
    120 g
  • cornflour plus 1 teaspoon extra
    1 tsp
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • vegetable oil
    20 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tsp
  • fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks
    80 g
  • silken tofu cut into thin strips
    150 g
  • water plus 2 tablesoons extra
    600 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • egg whites
    3
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2
  • fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground white pepper to taste

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 949.5 mg
Proteína 13.4 g
Energia 604.4 kJ / 143.9 kcal
Gordura 7.8 g
Fibra 2.1 g
Gordura saturada 1.3 g
Hidratos de carbono 4.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...