Dispositivos e acessórios
Indonesian yellow spice paste
Preparação 10min
Total 40min
500 g
Ingredientes
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
1950.2 mg
Proteína
24.3 g
Energia
9682 kJ /
2314.1 kcal
Gordura
204 g
Fibra
25 g
Gordura saturada
31.1 g
Hidratos de carbono
133.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Madurese chicken satay
1 h 30 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 h 30 min
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 h 35 min
Beef Rendang
1 h 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Madurese Chicken Satay
1 h 30 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 h 45 min
Hainanese chicken and rice
1 h 50 min