Dispositivos e acessórios
Browned pork strips
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
lean pork fillet or loin, cut into strips (1 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
499.2 mg
Proteína
52 g
Energia
2017.4 kJ /
482.2 kcal
Gordura
28.6 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Heat Basics: Meat & Seafood
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40min
Soy Sauce Chicken
45min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed chicken strips
15min
Browned pork cubes
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned Pork Strips
15min
Browned Pork Cubes
15min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Braised pork belly
55min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min