Dispositivos e acessórios
Sautéed turkey strips
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
491.7 mg
Proteína
62.2 g
Energia
1965.1 kJ /
469.7 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Heat Basics: Meat & Seafood
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Sautéed prawns
15min
Bacon with chicken strips
15min
Browned pork strips
15min
Browned Turkey Strips
15min
Browned Turkey Cubes
15min
Browned Pork Strips
15min
Browned Pork Cubes
15min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Seafood Pizza
2h 45min
Omelette
30min