Dispositivos e acessórios
Sautéed turkey strips
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
491.7 mg
Proteína
62.2 g
Energia
1965.1 kJ /
469.7 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Heat Basics: Meat & Seafood
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fennel digestive
30min
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Nenhuma avaliação
Couscous with Lamb and Vegetables
Nenhuma avaliação
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa)
1h 30min
Sautéed chicken strips
15min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Chopped Vegetable Salad
10min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Meat Loaf
1h 20min
Quinoa biscuits
1h
Sardine Sandwich Spread
5min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10min