Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Hidratos de carbono
- 58.8 g
- Gordura
- 20.6 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sódio
- 2528.8 mg
Receitas alternativas
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Samke harra
35min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chicken chasseur
1h 50min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min