![Chorizo and squid stew (TM6) Chorizo and squid stew (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8dda97cf-e638-41d5-9b41-63715cd22601/Derivates/4f98d326-a5de-4be3-8c14-71820c1c215c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Hidratos de carbono
- 58.8 g
- Gordura
- 20.6 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sódio
- 2528.8 mg
Receitas alternativas
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Prawn saganaki with feta
35min
Garlic prawns
25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Nenhuma avaliação
Quick prawn stir-fry
20 min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Miso chicken and rice
1h 30min
Chilli garlic prawns
10 Min