Seafood en papillote with saffron potatoes
TM6 TM5

Seafood en papillote with saffron potatoes

4.3 (4 avaliações )

Ingredientes

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 1 ½ tsp salt
  • 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
  • 2 pinches saffron
  • 4 firm white fish fillets (see Tips)
  • 40 g unsalted butter, cut into pieces
  • 20 g vermouth (see Tips)
  • 20 g pouring (whipping) cream
  • 50 - 80 g frozen peas, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1315.5 kJ / 313.2 kcal
Proteína
36.7 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gordura
12.8 g
Gordura saturada
7.3 g
Fibra
2.6 g
Sódio
703.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas