Dispositivos e acessórios
Seafood en papillote with saffron potatoes
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water500 g
-
salt1 ½ tsp
-
new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)300 g
-
saffron2 pinches
-
firm white fish fillets (see Tips)4
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
vermouth (see Tips)20 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
frozen peas to taste50 - 80 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.1 mg
Proteína
36.7 g
Energia
1315.5 kJ /
313.2 kcal
Gordura
12.8 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn and chicken laksa
40min
Steamed Chinese greens
30min
Penne with mussels
1h 5min
Seafood panzanella
1h
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Asian-style mussels
30min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chilli crab pasta
35min
Aglio olio e peperoncino
35min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min