Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
TM6 TM5 TM31

Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin

4.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

  • 200 g basmati rice
  • 300 boiling water plus extra to soak
  • 190 g brown onion cut into quarters
  • 5 garlic cloves
  • ½ lemon peel only, no white pith
  • 50 g fresh ginger cut into pieces
  • 4 sprigs fresh coriander leaves and stems, plus extra leaves to serve
  • 40 g day-old white bread (gluten-free, if required)
  • 40 g milk
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 egg
  • ½ tsp garam masala
  • 500 g lamb mince
  • 20 g ghee (see Tip)
  • 50 g raw cashews
  • 2 long red chilli 1 cut in half and deseeded and 1 thinly sliced to serve
  • 20 g Korma spice blend (see Tip)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 25 g tomato paste
  • 400 g coconut cream
  • 1 - 2 baby cos lettuce (20 leaves)
  • 1 Lebanese cucumber diced, to serve
  • ¼ red onion diced, to serve
  • 170 g natural yoghurt to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
298.9 kcal / 1255.3 kJ
Proteína
15.8 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
11.3 g
Sódio
379.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas