
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt to season
- ground black pepper to season
- olive oil for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 234.6 kcal / 985.2 kJ
- Proteína
- 42.9 g
- Gordura
- 6.9 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Fibra
- 0.1 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Sódio
- 154.5 mg
Receitas alternativas
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min