Dispositivos e acessórios
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
154.5 mg
Proteína
42.9 g
Energia
985.2 kJ /
234.6 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Salmon niçoise salad
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Zesty avocado with crab
10min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Prawn and mushroom crepes
50min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min