Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 154.5 mg
Receitas alternativas
Lemon and thyme oil
25 min
Umami paste
5min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Asian-style mussels
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
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Grilled eye fillet with Café de Paris butter
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Moscato panna cotta with pistachios
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