Dispositivos e acessórios
3Q Soft Bread
Preparação 25min
Total 3h 25min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
high protein flour (bread flour), plus extra for dusting500 g
-
salt2 ½ tsp
-
milk powder20 g
-
caster sugar50 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
egg1
-
whipping cream25 g
-
water250 g
-
unsalted butter50 g
Mochi and yam (taro root) filling
-
glutinous rice flour100 g
-
cornflour (starch)30 g
-
fresh milk220 g
-
caster sugar75 g
-
water600 g
-
yam (taro roots) peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
purple sweet potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
unsalted butter50 g
-
20 g pork flosschicken floss20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
563 mg
Proteína
16 g
Energia
2761 kJ /
660 kcal
Gordura
14 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
117 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kneading: Asian Recipes
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Potato Buns
3h
Steamed Tapioca Kuih
50min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Pineapple and ginger jam
40min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Wholemeal Mantou
1h
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Killer Toast
2h