Versões compatíveis
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 37.3 g
- Gordura
- 17.3 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sódio
- 143.3 mg
Receitas alternativas
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Salt-free chicken stock paste
45min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 Std. 20 Min
Nut butter dressing
5 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Nessuna valutazione
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
No-cook jam
24u. 15min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min